Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Gracz hs.exe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick cheat`era: hs.exe

Godzina, data zdarzenia: 22:28  23.12.2014 r.

Mapa: dd2 2 serwer

Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er):  http://hltv.1shot1kill.eu/srv23582/HLTV-1412232208-de_dust2.dem.zip   oraz   http://speedy.sh/DKqEu/dema-hs.exe.rar  demo hss

STEAM_ID/IP cheat`era:  STEAM_0:0:41014356

Uzasadnienie:

16:30 - nie trzeba spowalniać żeby zauwazyć, że celownik nawet nie jest na głowie, ale leci head.

18:31 - Nienaturalne zachowanie celownika przy hedzie.

19:45 - trzeba spowolnić i zobaczyć można jak celownik przeskakuje w mokencie head'a w lewo i prawo.

20:13 - kolejny head. Jak w przypadku Gracza "Wysooki" celownik robi jakby kółko po zabiciu ;).

To jest rozpiska dema hss, trzeba tutaj nieco więcej wiedzy, żeby wiadomo było o co chodzi, podejrzenie hl1.

Swoją drogą warto sprawdzić historię banów tegoż osobnika, bardzo czerwono jest na banid:)

Napisano

Dla mnie hs.exe 

-Nie ma rozrzutu

-Spalonych kilka akcji

-Bije obok heda a trafia w niego

-Wie gdzie iść

Ale czekam na innych z Unban Team żeby się wypowiedzieli w tym temacie i pooglądali demko

Napisano

Czyli Twoim zdaniem so on jest do zbanowania, czy nie jesteś pewny, czy jak? Bo z Twojej opinii mało co wynika, nie napisałeś jednoznacznie, czy jesteś za zbanowaniem, czy też nie.

Napisano

Nie jestem pewny dlatego czekam na wypowiedz innych z Unban Team ale zerowy rozrzut i wszystko wie  +dziwne akcje

Napisano

A może dodatkowe demka z hltv by ktoś zerknął? Bo dla mnie bla był fenenomenem ale ten już sam siebie przechodzi. Może ktoś zerknie to podeślę...

Napisano

Danke:* mi linka podrzuciła do tego tematu, za co dziękuję :)

Kolejne czyste demo ! Nawet nie ma za bardzo tutaj o czym pisać, bo w tych akcjach strzelam serią, a jak działa wtedy rozrzut to chyba każdy wie.

"Nie ma rozrzutu" - jest, a to że umiem panować nad recoilem lepiej niż inni, nie znaczy że jestem cziterem

"Spalonych kilka akcji" - rozpisz może ?

"Bije obok heda a trafia w niego" - gdy strzelasz serią to czasem recoil robi za ciebię połowę roboty bo rzuca celownikiem na boki, a więc czasem załapie się na to odpowiedni hitbox

"Wie gdzie iść" - niby wh !? a może słuchawki i gra na słuch ?

Wyślę ten temat n-temu bo widzę że znowu wyłapię bana za czystą grę, tak jak to miało miejsce gdy R4d3k mnie zbanował.

Napisano

tak tak hs skila masz wielu takich skilowcow juz widzialem a jak przyszlo grac na czystym configu i innym kompie to na plus ciezko bylo wyjsc takze odpusc sobie komentarze ze umiesz panowac nad recoilem bo sa tysiace dobrych graczy ale jakos u nich plynnie ten rozrzut idzie i widac ze naturalnie

sprawdzalem dzisiaj nowosci na te piekne banie i przychylam sie do ocen powyzej na +B

Napisano

Danke:* mi linka podrzuciła do tego tematu, za co dziękuję :)

Kolejne czyste demo ! Nawet nie ma za bardzo tutaj o czym pisać, bo w tych akcjach strzelam serią, a jak działa wtedy rozrzut to chyba każdy wie.

16:30 - Full auto. 

19:45 - Full auto. 

20:13 - Full Auto. 

Ty chyba nie wiesz przez te swoje haxy jak się seryjką strzela. 

Wydaje mi się, że N-ty nie może oceniać i brać wszystko na swoje barki. W tym przypadku każdy z oceniających jest za tym żeby usunąć delikwenta z sieci. 

Patrząc na wypowiedzi członków UBT dodaję bana. Dowody są jasne. 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...