Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247704 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Nick cheat`era: hs.exe Godzina, data zdarzenia: 22:28 23.12.2014 r. Mapa: dd2 2 serwer Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://hltv.1shot1kill.eu/srv23582/HLTV-1412232208-de_dust2.dem.zip oraz http://speedy.sh/DKqEu/dema-hs.exe.rar demo hss STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:0:41014356 Uzasadnienie: 16:30 - nie trzeba spowalniać żeby zauwazyć, że celownik nawet nie jest na głowie, ale leci head. 18:31 - Nienaturalne zachowanie celownika przy hedzie. 19:45 - trzeba spowolnić i zobaczyć można jak celownik przeskakuje w mokencie head'a w lewo i prawo. 20:13 - kolejny head. Jak w przypadku Gracza "Wysooki" celownik robi jakby kółko po zabiciu . To jest rozpiska dema hss, trzeba tutaj nieco więcej wiedzy, żeby wiadomo było o co chodzi, podejrzenie hl1. Swoją drogą warto sprawdzić historię banów tegoż osobnika, bardzo czerwono jest na banid:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247851 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Dla mnie hs.exe -Nie ma rozrzutu -Spalonych kilka akcji -Bije obok heda a trafia w niego -Wie gdzie iść Ale czekam na innych z Unban Team żeby się wypowiedzieli w tym temacie i pooglądali demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247897 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Czyli Twoim zdaniem so on jest do zbanowania, czy nie jesteś pewny, czy jak? Bo z Twojej opinii mało co wynika, nie napisałeś jednoznacznie, czy jesteś za zbanowaniem, czy też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247900 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Nie jestem pewny dlatego czekam na wypowiedz innych z Unban Team ale zerowy rozrzut i wszystko wie +dziwne akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247903 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Ok, teraz Twoją wypowiedź w pełni zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 27 Grudnia 2014 #247915 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 jak dla mnie tez dziwne te banie bankowo ma cos nakombinowane co do rozrzutu nie jest to czyste czy tak do opanowania jak u niego .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 27 Grudnia 2014 #247948 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Powiem tak, za samo 16:30 powinien już lecieć ban. Wiadomo jak działa HL1, dobre sety niwelują wszystko. Zgadzam się z tą rozpiską, która jest w/w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Grudnia 2014 #247979 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 A może dodatkowe demka z hltv by ktoś zerknął? Bo dla mnie bla był fenenomenem ale ten już sam siebie przechodzi. Może ktoś zerknie to podeślę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247994 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Danke:* mi linka podrzuciła do tego tematu, za co dziękuję Kolejne czyste demo ! Nawet nie ma za bardzo tutaj o czym pisać, bo w tych akcjach strzelam serią, a jak działa wtedy rozrzut to chyba każdy wie. "Nie ma rozrzutu" - jest, a to że umiem panować nad recoilem lepiej niż inni, nie znaczy że jestem cziterem "Spalonych kilka akcji" - rozpisz może ? "Bije obok heda a trafia w niego" - gdy strzelasz serią to czasem recoil robi za ciebię połowę roboty bo rzuca celownikiem na boki, a więc czasem załapie się na to odpowiedni hitbox "Wie gdzie iść" - niby wh !? a może słuchawki i gra na słuch ? Wyślę ten temat n-temu bo widzę że znowu wyłapię bana za czystą grę, tak jak to miało miejsce gdy R4d3k mnie zbanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Grudnia 2014 #247998 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Danke:* mi linka podrzuciła do tego tematu, za co dziękuję Kolejne znajomości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 27 Grudnia 2014 #247999 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 tak tak hs skila masz wielu takich skilowcow juz widzialem a jak przyszlo grac na czystym configu i innym kompie to na plus ciezko bylo wyjsc takze odpusc sobie komentarze ze umiesz panowac nad recoilem bo sa tysiace dobrych graczy ale jakos u nich plynnie ten rozrzut idzie i widac ze naturalnie sprawdzalem dzisiaj nowosci na te piekne banie i przychylam sie do ocen powyzej na +B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 27 Grudnia 2014 #248009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Danke:* mi linka podrzuciła do tego tematu, za co dziękuję Kolejne czyste demo ! Nawet nie ma za bardzo tutaj o czym pisać, bo w tych akcjach strzelam serią, a jak działa wtedy rozrzut to chyba każdy wie. 16:30 - Full auto. 19:45 - Full auto. 20:13 - Full Auto. Ty chyba nie wiesz przez te swoje haxy jak się seryjką strzela. Wydaje mi się, że N-ty nie może oceniać i brać wszystko na swoje barki. W tym przypadku każdy z oceniających jest za tym żeby usunąć delikwenta z sieci. Patrząc na wypowiedzi członków UBT dodaję bana. Dowody są jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 27 Grudnia 2014 #248017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi