Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247570 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Twój nick: pyszalek Data, godzina: 27.12 03:30 Wyciąg z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'wallhack' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '89.65.113.26' [AMXBans] ======================================== Zabawne jest to, że wszedłem dopiero co na serwer, pierwsza runda inferno, nie zdążyłem dobrze wyjść z respa i dostałem bana. Nie wiem czy to pomyłka admina, czy też celowe, jednak prosiłbym o wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Grudnia 2014 #247625 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Zapraszam Admina Underd0g do przedstawienia i rozpisania demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247888 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Jeśli admin się nie wstawi i nie przedstawi dowodów dostanie ostrzeżenie a ty natomiast ub więc czekamy na dowody admin ma 24h od czasu zbanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #245071 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 24h od czasu zbanowania minęły, poproszę o UB PS. Ten admin robił mi już wcześniej (3 dni temu) ssy, które oczywiście wstawiłem, może myślał, że gram na aktywnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 28 Grudnia 2014 #248174 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248603 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Bardzo przepraszam gracza Pyszałka oraz administrację serwera, popełniłem błąd, nie znalazłem screenów tego gracza, wiec doszedłem do wniosku, że aktywny ban. A druga sprawa jest taka, że nie było mnie w domu cały weekend i nie mogłem tego wyjaśnić w terminie. Jeszcze raz przepraszam i chce zapewnić, że nie powtórzy się takie coś. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #248776 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi