Guest Guest Posted December 27, 2014 #247570 Share Posted December 27, 2014 Twój nick: pyszalek Data, godzina: 27.12 03:30 Wyciąg z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'wallhack' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '89.65.113.26' [AMXBans] ======================================== Zabawne jest to, że wszedłem dopiero co na serwer, pierwsza runda inferno, nie zdążyłem dobrze wyjść z respa i dostałem bana. Nie wiem czy to pomyłka admina, czy też celowe, jednak prosiłbym o wyjaśnienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 27, 2014 #247625 Share Posted December 27, 2014 Zapraszam Admina Underd0g do przedstawienia i rozpisania demka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 27, 2014 #247888 Share Posted December 27, 2014 Jeśli admin się nie wstawi i nie przedstawi dowodów dostanie ostrzeżenie a ty natomiast ub więc czekamy na dowody admin ma 24h od czasu zbanowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 28, 2014 #245071 Share Posted December 28, 2014 24h od czasu zbanowania minęły, poproszę o UB PS. Ten admin robił mi już wcześniej (3 dni temu) ssy, które oczywiście wstawiłem, może myślał, że gram na aktywnym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted December 28, 2014 #248174 Share Posted December 28, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 28, 2014 #248603 Share Posted December 28, 2014 Bardzo przepraszam gracza Pyszałka oraz administrację serwera, popełniłem błąd, nie znalazłem screenów tego gracza, wiec doszedłem do wniosku, że aktywny ban. A druga sprawa jest taka, że nie było mnie w domu cały weekend i nie mogłem tego wyjaśnić w terminie. Jeszcze raz przepraszam i chce zapewnić, że nie powtórzy się takie coś. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 29, 2014 #248776 Share Posted December 29, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts