ImmOrT4L Napisano 26 Grudnia 2014 #241911 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry:mini Godzina, data zdarzenia:00:20 Mapa:de_nuke STEAM_ID / IP:'STEAM_0:0:92310001' Uzasadnienie:adim dal mi bana ze niby go obrazilem, zostalem z jednym tt ktory bawil sie na respie nei wykonujac celi, ja szedlem juz na b'sa z paka i chcialem zaplantowac admin zaczal mnei slapac nie wiem wgl dlaczego skoro juz bylem przy b'sie gracz ct uslyszal to i mneie zabil, gdy spojrzalem co robi zawodnik z tt ze stal na respie i sie bawil to napisalem co za idiota po czym dostalem bana adminem banuacym był : $iwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Grudnia 2014 #247512 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Zapraszam admina $iwy do przedstawienia dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 27 Grudnia 2014 #246016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Niestety dowodów nie mam bo zaciął mi się laptop i musiałem go zresetować, nie zdążyłem zrobić ss'a obrazy. Mnie nazwałeś idiotą bo cie slapowałem za to że celi nie robiłeś. Mini, co do celów mapy to nie świruj mi tutaj ze byleś na bsie bo wcale nie byłeś, żebyś był to nie miał bym po co cie slapować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Grudnia 2014 #247524 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Następnym razem za brak dowodów otrzymasz punkt ostrzeżeń w dziale admina. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Grudnia 2014 #247525 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi