Administrator aquax Napisano 26 Grudnia 2014 #247246 Administrator Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 [P] Co skłoniło Cie do założenia Multi-Head? [O] Zle potraktowanie mnie na innej sieci, gdy byłem adminem, oraz chęc posiadania swojgo serwera by pograć ze znajomymi @.:Vipo:. [P] Jak zaczęła się twoja przygoda z cs? [O] W szkole graliśmy na informatyce [P] Będzie więcej serwerów? [O] Oczywiście ! [P] Będzie serwer mixowy do CS:GO? [o] Myślimy nad tym. Jeśli DC zwróci mi serwery lub pieniądze to zrobimy [P] Ulubiony klub piłkarski? [o] Liverpool @Procentowy [P] Czy to prawda, że jestem najlepszym Moderatorem? [O] Jesteś Najlepszym Super Moderatorem [P] Jak miała na imię twoja pierwsza miłość? [O] Komputer [P] Jaki bym pierwszy samochód jaki zakupiłeś? [O] Oficjalnie swój samochód będę kupował na początku roku [P] Plany na sylwestra już są? [O] Pewnie ! @Malu [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? ...MMA? Ciebie ...Trudnych Spraw? Kazdego kto ma jakieś ale do mnie ...Warsaw Shore? @Bad ek` ...Rolnik szuka żony? Mateuszek () Slyszalem ze ma plantacje buraków ;P ...Ukryta prawda? @BounDer [P] Najlepsze wspomnienie ze zlotu? [O] Jak was wkurzałem z @Angelika siedząc na ławce i robiąc .... [P] Wymień 5 najbardziej zaufanych osób na sieci. [O] Nie zrobie tego, gdyż ludzie się zmieniają i nie znalazł bym nawet 5 [P] Który z modów cs 1.6 jest Twoim ulubionym? [O] COD MOD [P] Czy to była Twoja życiówka? [O[ OO masz tego ss-a. Niee Najlepsze staty jakie miałem na normalnym serwerze to 97-2 [P] Ile wypiłeś najwięcej piw podczas jednego melanżu? [O] Hmm 12-14 [P] Wódka czy piwo? [O] Piwo [P] Który z serwerów przynosi największe zyski? [O] COD MOD [P] Przedstawisz użytkownikom w zaokrągleniu ile musisz dokładać pieniędzy aby sieć lepiej się rozwijała? Dużo osób myśli, że za VIPY i premki kupujesz sobie przedmioty do korzystania w życiu prywatnym^^ [O] Mogę tylko zdradzić, że gdybym nie dokładał od siebie przez te pare lat kupił bym dobre auto. [P] GRANIE na komputerze (nie adminowanie!) czy trening? [O] Zdecydowanie trening. [P] Wymień moje 3 pozytywne oraz negatywne cechy. [O] Pozytywne : Szczery, Zaufany, Honorowy // Negatywne : Latwowierny, Uległy [P] Wymień swoje 3 pozytywne oraz negatywne cechy. [O] Podobne do Twoich. Tak mysle ;d [P] Kiedy gramy w piłę lub trenujemy? [O] o każdej porze dnia i nocy [P] Ile osób z sieci odwiedziło Cie prywatnie? [O] HMM Nie licząc znajomych z RL to byłeś pierwsza ;P [P] Dałeś już jakiś autograf? [O] Nie pamiętasz ? Tobie przeciez ! [P] Ile czasu grałeś najdłużej nie odchodząc od komputera? [O] 19 h [P] Czy wiesz jak wyglądasz podczas kopania piłki? [url=]http://files.tinypic...fa3s5liskuy.jpg Użytkownicy Cie kochają! ;D [O] Niestety teraz juz wiem. Dzieki ! [P] Czy żałujesz powierzenia mi jakiejkolwiek rangi bądź zadania? [O] Nie. [P] Pozdrowisz? [o] Pozdrawiam. @scavanger [P] Ufasz mi? [O] Powiedzmy ;D [P] Beda nowe serwery 1.6? [O] Tak [P] Czy powierzyłbyś mi opiekuna serwera? [O] Gdy zyskasz zaufanie jeszcze wieksze to tak. [P] Robisz zawsze cos waznego dlatego nie odpisujesz czy po protu nie lubisz pisac? [O] Przeważnie robię. Nie mam za dużo czasu na gre, lecz jak znajdę pój godzinki to chce się wyciszyć, ale niestety i tak mi spamujecie ! [P] Pracujesz ? jesli tak to gdzie [O] u siebie [P] Uczysz sie>? [O] Tak @Siwy` [P] Jak Często myjesz nogi? [O] Codziennie [P] Jesteś prawiczkiem? [O] To pytanie pozostawiam wam dla Angeliki [P] Czym się zajmujesz poza M-H? [O] Gram w piłkę, ucze się, spotykam z dziewczyną [P] Jesteś łysy? [O] Nie [P] Będą jakieś nowe cod'y ? [O] Myśle nad jedynm [P] Wódka ze Strajk i na czworakach do domu czy na testy w Legii z Bad ek`? [O] Jak zrobię placy na siłce to wole testy w legii z @Bad ek` [P] Z kim z sieci poszedłbyś... ...na piwo? Tobą Mateuszek ...na boisko? Kolegą od testów @Bad ek` ...na imprezę? ...do łóżka? @Angelika oczywiście :3 ...do opery? @Morderca [P] Twoje największe wpadki podczas całej przygody na MH? [O] Łatwowierność w ludzi, którzy później niszczyli moją pracę [P] Dlaczego jesteś Mateuszkiem? [O] Bo lubie Mateuszek ! [P] Zamienisz mi w końcu ten cieplutki kolorek? [O] Za pózno. Teraz już sie nie da [P] Wiesz, że żart ciągnięty za długo przestaje być śmieszny? [O] Wiem. Nasłuchałem się juz jak opowiadasz takie [P] Dlaczego wybrałeś Sobie lamusa jako H@? (mowa o 555_dni #URLOP) [O] Wpłacił mi na konto 3 kraty piw no i się zaczęło [P] Dlaczego 1S1K, ja chcę DisConnect? [O] DC Umarł [P] Gdzie mój ulubiony mod surfski? [O] @Bad ek` zrobi [P] Kiedy w końcu wywalisz pijaczynę Strajk? [O] On sam się wywali jak przyjedzie na zlot i sie opije ;P [P] Gdzie kolejna kasa z premek na moje wakacje? Teraz chcę na Karaiby. [O] Poszła na prezenty świąteczne [P] Czemu nominujesz HardeQ do następnego Q&A? (W tajemnicy Ci powiem, muszę mu się odgryźć milionem pytań) [o] Jeszcze nie czas byś się odgryzał Tomek. Za młody jesteś [P] Ja się pytam gdzie jest krzyż i czemu w Twoim ogrodzie? [O] Babki go nie widzą @Kristo [P] Opiłeś się kiedyś do nieprzytomności ? [O] Nie [P] Kiedy planujesz wziąć ślub [O] Jak będzie 50 serwerów [P] Dlaczego jesteś rudy [O] Bo tak [P] Wiesz że pytanie wyżej to żart [O] Nie obraziłem się juz [P] Pozdrowisz ode mnie Angelika ? [O] Oczywiście. @Bad ek` [P] Ujrzenie jak 555_dni #URLOP wyrywa futerka i wypicie z nim alkoholu czy wypicie najdroższego trunku na świecie samotnie? [O] Samotność jest zła, więc wybieram 1 opcje [P] Co sądzisz o homosiach? Nie przeszkadza Ci ich publiczne okazywanie miłości? (pełnym zdaniem proszę). [O] To choroba i takie coś mogą sobie robić, ale w oddziałach zamkniętych nie publicznie (mówiłem Ci byś nie macał pleców kolegi ! ) [P] Jakiego koloru masz ściany w pokoju? [O] Zielony [P] Co teraz planujesz związanego z siecią (do czego teraz dążysz)? [O] Do zoptymalizowania serwerów i postawienia kolejnych (nie koniecznie do cs) [P] Jakie masz postanowienie/a noworoczne? [O] By nowy rok zacząć z tymi ludźmi co go skończyłem @LiptonIceTea [P] Jak powstał pomysł o założeniu sieci ? [O] Chęc pogrania na czymś własnym [P] Czy jesteś zadowolony z presperowania sieci ? [O] Oczywiście [P] Sprawia Ci to przyjemność (sieć) ? [O] Tak [P] Dlaczego nie grasz w cs:go ? [O] Nie mam czasu i troszke mi się znudził @Player. (W) Nagraj odpowiedzi jak rezi czyli odpowiadaj live [O] Musiał bym pomyśleć nad swoim kanale na YT (P) Co skłoniło cię do zrobienia coda o tak dużej ilości lvl czyli 500k [O] Nie mnie, a pierwszego właściciela co kupiłem od niego ten serwer. @kamilc13 [P] Czy masz prawko? [O] Tak. Od 2 lat [P] Największą prędkość jaką uzyskałeś jadąc samochodem? [O] 400 KM w need for speed ;D [P] Twoja ulubiona marka i model samochodu? [O] Mercedes [P] Planujesz wprowadzić w sieci jakieś ciekawe rozwiązania? [O] Tak [P] Czy uważasz cs'a za coś więcej niż rozrywkę? [O] Świetną zabawę [P] Żubrówka czy Sobieski ? [O] Żubróweczka @Teez. [P] Przywrócicie bf`a? [O] Myśle nad serwerem DD2 + BF4 Nominuję @Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 26 Grudnia 2014 #247255 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Fajnie wyszło + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247289 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Dobrze plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247303 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Bardzo fajne! Czytałem to z przyjemnością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 26 Grudnia 2014 #247338 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Git pytania i Git odpowiedzi + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247408 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Dobre + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247702 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Trzymaj plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247861 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 mi się podoba leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #247891 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Me too + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Grudnia 2014 #247894 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Nie moge się doczekać. Plusik za prace, super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Grudnia 2014 #247910 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 "[P] Najlepsze wspomnienie ze zlotu? [O] Jak was wkurzałem z Angelika siedząc na ławce i robiąc .... " Niestety Mati nie pamiętam tego bo już spałem za w domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248585 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi