Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #246848 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Cześć, kilkanaście minut temu biegał odpalony typ na ODD2, nick "A A A". Wyszliśmy wszyscy zgodnie na specta aż się kolesiowi znudzi. Po chwili bana dostał kolega ARTURO (typ A A A dalej biegał), a następnie mnie wykopało, wyłączyło CSa, wysunęło tackę CD w laptopie, i w pierwszej chwili myślę "K*rwa, straszy mnie!", ale odpalam CSa i widzę bana... Ktoś mi to wytłumaczy? Mogę prosić o UB? I wyjaśnienie sytuacji? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Aramis [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1275826 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.105.236.251 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 26 Grudnia 2014 #246849 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Cheater Destroy'era nałozył ProSatanek. Czekamy na dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 26 Grudnia 2014 #243824 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 ban niesluszny klikalem 4- AAA a zbanowalo mi go i ARTURO obojga przepraszam za to ale chcialem mu dac bana nie wiem czemu dalo Wam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #156750 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 To proszę o UB w takim razie, bo dalej mam bana. Co do sytuacji - nie jesteśmy maszynami, ludzie popełniają błędy. Masz moje rozgrzeszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 26 Grudnia 2014 #246851 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 To proszę o UB w takim razie, bo dalej mam bana. Co do sytuacji - nie jesteśmy maszynami, ludzie popełniają błędy. Masz moje rozgrzeszenie dzięki;d dostałeś UB proszę o zamknięcie tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Grudnia 2014 #246936 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi