Guest Guest Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Twój nick podczas gry: MARSHALL Godzina, data zdarzenia: ~20:10 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:32939538 Uzasadnienie: BRAK SS'ów , nie były ani robione, jak również nie ma ich w folderze, więc nie mam jak ich wrzucić, ale chyba nie to było powodem bana, nie robiłem nic prócz gry i podawania informacji innym graczom tak jak to powinno mieć miejsce (gra zespołowa), nie mam nic na sumieniu, więc prosił bym o odbanowanie, gdyż nie mam pojęcia za co owego bana otrzymałem, jeżeli nie proszę wstawić mnie na AC / BL do rozpatrzenia demka, nie używałem żadnych programów wspomagających więc nie mam zamiaru w jakiś sposób się tłumaczyć, zaraz po mnie bana otrzymał fanatic. Z tego co widziałem chyba również nie dostał on ss'ów. Info nie było podawane po przez skype ani hltf, wykorzystywałem tylko i wyłącznie słuchawki z konfiguracją. Nie mam pretensji do administracji, gdyż uważam to za jeden z najlepiej zabezpieczonych i zadbanych serwerów i wiedziałem że prędzej czy później owego bana otrzymam za zbyt dobrą grę. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Haker się bawi leci ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...