Kreatywny Napisano 25 Grudnia 2014 #246058 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Dzisiaj chciałem kupić VIPa na 200 lvl . Wysłałem smsa i przyszedł mi kod . Wpisuje i wyskakuje mi " Wystąpił błąd z zakupem. Komunikat: Kod jest błędny lub został już wykorzysatny." Jak coś to moge wysłać ssy . Co mam zrobić ? 23 zł drogą nie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Grudnia 2014 #246276 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Skontaktuj się z Czerwonymi. Wyślij im ten kod i zobaczymy. Tutaj takich rzeczy nie załatwiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Grudnia 2014 #246053 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi