Kreatywny Napisano 24 Grudnia 2014 #246361 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Nick:Kreatywny Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre,miałem admina na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Często gram na serwerze i chciałbym pomóc ogarniać serwera. Czasami nie ma Admina i na serwerze gracze robią co chcą (Miny w drzwiach , skanują przed 7 sec , a czasem czitują). Myślę że jestem lubiany przez większość graczy i myślę, że będę się dobrze spełniał w roli admina :)A teraz święta i myślę że się przydam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 godzinki.A teraz święta to nawet 4 godziny. Kontakt:Steam/Forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Kreatywny/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247078 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 jestem na neutral wogóle cie nie znam wejdz czasami na ts daj sie poznać a będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247297 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Jestem na TAK! + Bardzo Często jest na Serwerze + Wiek + Znajomość amxx i doświadczenie jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247353 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 gralem z nim juz i wiem ze ogarnia wiec ode mnie masz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 26 Grudnia 2014 #247404 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 na Tak Ogarniety Steam Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 27 Grudnia 2014 #247760 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Daj się lepiej poznać. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi