Kreatywny Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Nick:Kreatywny Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre,miałem admina na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Często gram na serwerze i chciałbym pomóc ogarniać serwera. Czasami nie ma Admina i na serwerze gracze robią co chcą (Miny w drzwiach , skanują przed 7 sec , a czasem czitują). Myślę że jestem lubiany przez większość graczy i myślę, że będę się dobrze spełniał w roli admina :)A teraz święta i myślę że się przydam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 godzinki.A teraz święta to nawet 4 godziny. Kontakt:Steam/Forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Kreatywny/80.72.40.110:27008/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 jestem na neutral wogóle cie nie znam wejdz czasami na ts daj sie poznać a będę na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Jestem na TAK! + Bardzo Często jest na Serwerze + Wiek + Znajomość amxx i doświadczenie jako admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 gralem z nim juz i wiem ze ogarnia wiec ode mnie masz TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
3p1c F41L Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 na Tak Ogarniety Steam Aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Daj się lepiej poznać. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...