LOL?! Napisano 24 Grudnia 2014 #246178 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry:WyimaGinOwanY. Godzina, data zdarzenia:rano Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 289294367 Uzasadnienie:Otoz tak zdaje mi sie ze nieslusznie dostalem bana o to ze powiedzialem adminowi ze po co robi taki nick " ESPILON ScreaMy" jak nie umie tak grac a tak wgl to po co od kogos kopiowac.druga osoba tez o to samo sie spytala, to odpoqwiedzal ze co ci sie kur... nie podoba itd. Cos napisalem jeszcze na serwie nie obrazilwego i dostalem bana PERMANENTNY. prosil bym o ub. nawet jak bym obrazil tego oto admina to raczej nie jest ban permanentny tylko na pare godzin. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : WyimaGinOwanY. [AMXBans] Reason : ' obraza admina ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 289294367 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.8.61.91 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #246180 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Zapraszamy admina EPSILON ScreaMy o wyjaśnienie sprawy i dowody dlaczego perma za obrazę admina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #246183 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Po pierwsze mistrzu od poczatku masz jakies hallo co do mojego nicku, mam na to duzo swiadków, napisałeś o mnie ze jestem leszczem (mam dowod w postaci ss) a wczoraj cie ostrzegałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #246185 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Ale to na pewno nie jest powód do bana perma. Poza tym Twój nick raczej wzbudza kontrowersje, nie sądzisz? Sam nazwałem Cię podróbką przy pierwszym kontakcie na SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOL?! Napisano 24 Grudnia 2014 Autor #246186 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 leszcz to takie obrazliwe, taka prawda po co kopiowac inne nicki jak sie tak grac nie umie jak ten profesjonalny gracz cs go pozdro jak leszcz to jeest takie obrazliwe. co innego jak bym napisal idiot...albo i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOL?! Napisano 24 Grudnia 2014 Autor #246189 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 wiesz mogl bym ten teamt zostawic w spokoju lecz na tym nicku dobrze mi idzie , nie chce mi sie od nowa grac i grac zeby cos wbic, tak mogl bym grac na innym nicku po zmienie ip. lecz ja wole powalczyc o gre na tym nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #246190 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Owszeem korzystam sobie z nicku jakiego chce, nikt mi nie zabroni, a Ciebie ciagle ostrzegałem nie tylko w mojej kwestii ale odzywkami do graczy.. wiec nie udawaj swietego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Grudnia 2014 #246191 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 zasady chyba sie nie zmienily chcialbym zobaczyc screeny z wyzwiskami w strone admina za co ten dał perma brak dowodow skonczy sie ostrzezeniem w strone admina natomiast kwestia bana niech ktos wyzej zdecyduje moim zdaniem perm za leszcza to o wiele za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #246193 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Daję UB. 2 godziny gracz odpokutował. Oczekuję na ss`y z wyzwiskami na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #246194 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 mam ss'a jak napisal do mnie leszczu ale obecnie jestem na netbooku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #246195 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi