Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #246127 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Nick:ArCAno Wiek:18 Znajomość AMXX (x/10):8/10 Staż na forum:od 12.02.2013 Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?:Dlatego ze posiadam 'jakies' doswiadczenie w amxx. Jestem graczem konsekwentnym i jestem w stanie pomoc userom jezeli chodzi o amxx. Chciałbym rowniez wzbogadzic forum poprzez dodawanie pluginow, poradnikow jak i wzbogadzic w forum nowych propozycji, pluginow. Kontakt:gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 24 Grudnia 2014 #246130 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Większość Twoich postów to reklamy. Nie widzę żadnego zainteresowania działem amxx. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 #246272 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Narazie na NIE: -Nie znam cię wcale -W dziale AMX wcale nie ma twojego zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Grudnia 2014 #246265 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Daj się poznać, wtedy spróbuj. Na chwilę obecną ja Cię nie kojarzę i wydaje mi się, że reszta społeczności również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Grudnia 2014 #246047 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi