Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #245859 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Nick: eddard stark Wiek: 25 lat Doświadczenie (w byciu adminem): 2lata bylem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 b. dobra Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: dosyc czesto brakuje adminow a znam sie na tym i chce pomagac skoro tu juz tyle czasu gram a adminow nigdy za wiele do pomocy tym bardziej ze gram w porach kiedy jest malo adminow (np. teraz) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h w weekendy dłużej Kontakt: steam/ts/pw http://www.gametracker.com/player/eddard%20stark/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 24 Grudnia 2014 #245863 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Hahahahahahaha pozdro. Łamie regulamin jak nie ma adminów , ( np na mapie cs_max o godzinie 2:30 ) było by HLTV byście sami zobaczyli. Po drugie gdy na serwie były same cheaty to on sobie też odpalił i mam nawet świadka na to a dowodów nie mam ponieważ HLTV nie działa. Może jak admini gajo to on wszystkiego przestrzega , a jak admini znikną z serwa łamie regulamin jak popadnie , gdybym wiedział że da podanie to już bym to demko nagrał ale tego się nie spodziewałem. Jestem na NIE P.S:Powiecie pewnie czemu nie zgłaszałem tego w "zgłoś cheatera" powiem krótko nie chciało mi się pisać skarg na 12 graczy bo tylu było odpalonych. i pewnie nie uznacie moich "oskarżeń" bez dowodu ale to nie moja wina że HLTV nie ma na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 24 Grudnia 2014 #246124 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Nie spełniasz wymagań . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 24 Grudnia 2014 #246125 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi