Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2014 #245574 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 [align=center]Witam. [/align] [align=center]Chętnie sprzedam steam z roku 2010, jest to mój steam z którym zacząłem przygodę w Counter-Strike 1.6. Posiadam tutaj sporo godzin przegranych, konto nie jest nigdzie zbanowane. Gry które posiada pokaże niżej na Screenie [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Cena jaka mnie interesuje, jest jest wygórowana .[/align] [align=center]30/40 zł PaySafeCard (PSC).[/align] [align=center]Osoby zainteresowane są proszone o kontakt tutaj, pozdrawiam.[/align] [align=center]http://steamcommunity.com/id/approxCSGO/[/align] [align=center] [/align] [align=center]lub prywatna wiadomość na forum [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Grudnia 2014 #246020 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Kontakt podany. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Grudnia 2014 #246228 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi