Guest Guest Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : JaaaGeeer [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 34112012 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.11.250.28 ' grałem, wyłączyło mi steama, błąd z windowsa, gra zostanie zamknięta , raport z błędów "nie wysyłaj" itd ipt, wchodzę drugi raz, patrzę ban, a ssów u mnie na dysku brak, szukam dalej ale chyba ich brak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 ssy nie zostały zapisane na dysku, zonk. Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 SS'y powinny być, w takim razie nie będzie UB.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Tutaj masz poradnik http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ przypomnę tylko, że na wstawienie masz 24h od momentu zbanowania. EDIT!! Czas minął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...