Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2014 #245312 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Mam na myśli dodać na serwer takie coś jak grawitacja chyba wszyscy wiedzą o co chodzi,dodawało ją by się tak samo jak inne np:HP .To tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 23 Grudnia 2014 #245431 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Moim zdaniem grawitka jest zbędna. Wystarczy, że są te 4 cechy. Poza tym, jakby któryś z graczy (bardziej tych nieogarniętych) miał full punktów u tej cechy to by po txt chodzili, przynajmniej ja tak sądzę. Pozdrawiam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2014 #245458 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Na moje nie,ponieważ nie które klasy mają po 2 skoki a nawet po 3 a komendat i tak ma zmniejszoną grawitacje takie coś już prędzej na diablomod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 23 Grudnia 2014 #245765 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Zgodzę się z murzynem Wtedy wiele ludzi by zaczęło po txt latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Grudnia 2014 #245781 Administrator Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Odpada takie coś u nas. Jak dla mnie cod mod stracił by sens. Są klasy, które maja już wbudowaną grawitacje. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Grudnia 2014 #245782 Administrator Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi