Old GaMer Napisano 22 Grudnia 2014 #244992 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Nick:RobEN Wiek:23 Doświadczenie (w byciu adminem): duze Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie: Steam / NonSteam:STEAM Dlaczego Ty:BO kto inny ? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 H moze wiecej Kontakt:STEAM/FORUM Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Roben/91.185.185.20:28075/ PS :Jesli jest taka opcja to prosil bym o zabranie admina z 1.6 a danie na CS:GO , bo w 1.6 cały czas banuje mnie serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravi Napisano 23 Grudnia 2014 #245108 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 obecny na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Grudnia 2014 #245213 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Masz niecałe 6h przegrane. Pograj dłużej, to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 23 Grudnia 2014 Autor #245244 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 August chociaż grywasz w GO ?? Wymagania co do z tego co widze nie ma a na serwer potrzebni sa admini ,a ze nie gram w 1,6 bo nie moge (serwer mnie banuje) to chce przejsc na GO z 1.6 o ile to mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Grudnia 2014 #245268 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Jakbym nie grał, to bym się nie wypowiadał, więc takie pytania zostaw dla siebie. Wiem, ze wymaganie co do godzin jest zdjęte, ale co do godzin tygodniowo nie ma(7h tygodniowo), a Ty od pazdziernika masz przegrane nie całe 6 W 1.6 spędzałem duzo czasu na serwerze, więc dlaczego tutaj nie spędzisz, zeby spełnić wymagania? Przejście zawsze jest mozliwe, wystarczą tylko chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 23 Grudnia 2014 Autor #245290 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Tak czy inaczej Czekam na decyzje Czerwonych bo Admini sa potrzebni a ja zglaszam swoja kandydature. August na Cs:go aktywnością nie grzeszysz ,wiec nawet nie powinieneś się wypowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Grudnia 2014 #245787 Administrator Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Z racji tego, że gdy miałeś admina na 1.6, dobrze się sprawdziłeś dostaniesz admina. Podanie przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Grudnia 2014 #245788 Administrator Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi