Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #241046 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Jeżeli zły dział to przepraszam. Wbijam sobie na Server only DD 2 (nie wiem który to serv) i wyskakuje [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Cienias [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.238.231.10 ' [AMXBans] ======================================== No dla mnie to jest zdziwienie .. Co teraz ? Patrzałem czy jakieś ssy są ale nic nie było . Byłem w kościele, wracam z kościoła wbijam na serva a tu takie coś ? Może ktoś wytłumaczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244843 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Jak admin ci robił ssy to na 100% je masz poczytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244847 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Tylko że nikt nie grał o tej porze w cs + Cienias nick ja na takim nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244892 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 To jak wytłumaczy ktoś ? Za co ban ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244958 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Masz zmienne ip ? jak tak to reset rutera lub modemu i powinieneś wejść ale wygląda na to że kłamiesz i te ssy ci zrobili i masz wh i nie chcesz ich wstawić Masz na to 24h od momentu zbanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #245027 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Ku*wa zajeba*a jakie WH .. Wgl staty miałem jakieś 15:8 i za to SS ^^ ? Mówię że pograłem z 20 min wyszedłem . Poszedłem do kościoła, i gdy wróciłem wbiłem na serva i wyrąbało od razu jakiś ban z dupy, nick z dupy jakiś Cienias .. Nie mam Wh ani aima . Gram 6 lat w cs i jak mam jeszcze na Czitach grać ? Nie mam zmiennego ip . Niech może wypowie się admin jakiś który dał bana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Grudnia 2014 #242489 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 ban itak nei zostanie zdjety poniewaz musielibysmy odbanowac czitera jezeli twierdzisz ze to nie ty dostales ssy pozostaje zrobienie wlasnorecznie 100 reklam aczkolwiek jest mozliwosc ze znowu ktos zalapie dla ciebie bana twoja decyzja a jak pisalem wyzej ban zdjety bez ssow nie zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Grudnia 2014 #245170 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Jar|luki wytłumaczył Ci wszystko, odbanowywując Ciebie odbanujemy też czitera, więc jedyne 100 reklam da Ci UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Grudnia 2014 #245171 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi