Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244724 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Widze ze macie to w dupie . Napewno nie bede robil 100 reklam . Moze po prostu nie zrobiliscie mi ssow , a bana dostalem ? Albo jak zrobiliscie ssy to pomozcie mi je znalezc , skoro mi zaden sposob z forum nie dziala ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Grudnia 2014 #244725 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Nie ma takiej możliwości abyś ss'ów nie miał. Dzięki poradnikowi powinieneś wszystko znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244726 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Mowie przeciez ze nic nie znalazlem !! Przeszukalem wszystko nic nie znalazlem. Na necie tez nic o tym nie piszą . Moze jest opcja zebym wbil na jakiegos serwa od was zrobiliscie by mi ssa zeby sprawdzic czy on mi sie zapisuje i od razu znow dalisbyscie mi bana /? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Grudnia 2014 #244729 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244737 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 ??????????????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244738 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Faktycznie spamuje postami bezsensownie . Bo to ze dostalem ssy ktorych nie umiem znalezc i za to bede mial perma to jest bezsensu post ... Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Grudnia 2014 #244740 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Jeśli nie wrzucisz screenów w ciągu 24 godzin to ban zostaje. Screeny robią się automatycznie także musisz je mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244742 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 JPRDL ........ Dobra ide grac na inny serwer bo widze ze z wami nie idzie sie dogadac . Prosilem was o to zebyscie mnie odbanowali na chwile zrobili 1 ssa i znow zbanowali , zebym mogl sprawdzic czy mi sie zapisuja . Dziekuje, dowidzenia , fajnie sie gralo tylko ze wy nie umiecie ssow zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Grudnia 2014 #244744 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Kolego, screeny robią się automatycznie więc nie ma bata, żebyś ich nie miał. Jedyną opcją w celu UB jest zrobienie przez Twoją osobę własnoręcznie 100 reklam sieci. Do widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Grudnia 2014 #244745 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi