guciu_ Napisano 22 Grudnia 2014 #244469 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Witam , Chciałbym zapytać co mamy robić "admini" z graczami PLAYER | CSSETI zawszę się ich wywalało i kazało zmienić nick ,a teraz doszła mnie informacja ,że mamy ich nie wyrzucać ,gdyby grał jeden gracz o takim nicku to nic nie przeszkadza ,ale jak gra trzech czterech to już trochę przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244476 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 No niby tak trzeba ich kickać ale jeden koleś był na tym nicku PLATER | CSSETI i mi napisał że nie może zmienić nicku zależy jaki to cs jest i skąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 22 Grudnia 2014 Autor #244486 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 No niby tak trzeba ich kickać ale jeden koleś był na tym nicku PLATER | CSSETI i mi napisał że nie może zmienić nicku zależy jaki to cs jest i skąd No widzisz kickać a ja znowu słyszałem ,że nie mamy ich kickać i maja grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244491 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Ja tam ich nie kickam bo to nie ma sensu bo codziennie wchodzą pewnie takiego cs już mają ale zaczekajmy na inne wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Grudnia 2014 #244534 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Mają cs'a pobranego z cssetti.pl, stąd ten nick. Jeśli nie ma takiej potrzeby, nie kickujcie, w końcu sami rozkminią gdzie się zmienia nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Grudnia 2014 #244546 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Myślę, że wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Grudnia 2014 #244547 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi