Keep calm and Follow me Napisano 21 Grudnia 2014 #244070 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Dzisiaj grajac na assault postawilem sg w srodku bedac w TT. Po przeczytaniu regulaminu wiem, ze nie zlamalem zadnego zakazu. Admin zwrocil mi uwage wiec chce sie dowiedziec czy takowe sg moze stac. 16. Zakaz stawiania sentry guna w miejscach które całkowicie uniemożliwiają rozbrojenie paki bądź wyprowadzenie hostów. (Ban 30 min) Tak postawione SG blokuje jedynie wejscie brama. Drzwiami, szybem mozna spokojnie wejsc i zabrac hosty wyprowadzajac je drzwiami. I tu moje pytanie sie pojawia czy za takie stawianie sg bede zbanowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244129 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 No źle. Wejść może wejdzie po te hosty ct Ale jak będzie je chciał wyprowadzic to padnie. Obojętnie czy drzwiami czy bramą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Grudnia 2014 #244133 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Działko jest jak najbardziej źle postawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 21 Grudnia 2014 Autor #244135 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 I tu sie myslicie, czerwony kontener zaslania cala prawa strone. Mozna bezpiecznie wyprowadzic hosty. Sentry nie widzi ani pochylni (wejscia do niej) ani drzwi okien przy hostach. Tym bardziej nie widzi drzwi. Wiec spokojnie mozna wykonac cele mapy. oto co widzial sg: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 21 Grudnia 2014 #244137 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 zle postawiony sg =ban w tym przypadku zle go postawiles .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 21 Grudnia 2014 Autor #244140 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 ok nie bede sie sprzeczal. Wiecej juz tak nie postawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244147 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Ktoś kto ma 150 kondycji to sobie przebiegnie. Ale nie mają tyle kondycji nie dasz rady. Sg postawione źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244169 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 16. Zakaz stawiania sentry guna w miejscach które całkowicie uniemożliwiają rozbrojenie paki bądź wyprowadzenie hostów. (Ban 30 min) Tak postawione SG blokuje jedynie wejscie brama. Drzwiami, szybem mozna spokojnie wejsc i zabrac hosty wyprowadzajac je drzwiami. I tu moje pytanie sie pojawia czy za takie stawianie sg bede zbanowany? Wyprowadź mi hosty szybem :clapping:. @down Te sg i tak będzie biło nawet gdy będziesz schodził podestem to zacznie Cię bić, za skrzyni raczej nie, ale i tak będzie ciężko dojść do drzwi, więc pozostaje tylko opcja szybem - jak to będzie wyglądało napisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #241838 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Cebi czytaj ze zrozumieniem Szybem można wejść a "wyprowadzajac drzwiami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 21 Grudnia 2014 Autor #241871 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 pokazalem jak patrzy sg. nawet drzwi nie widzi i okolicy drzwi wiec mozna spokojnie sobie wchodzic i wychodzic. Cebi zanim wkleisz jakis mem to prosze przeczytaj ze zrozumieniem post caly albo nawet 2 razy przeczytaj i pozniej sie wypowiadaj. A i tak, masz racje sg bedzie skanowal na pochylnie przez kontener bo to przeciez inteligentne dzialo normalnie cofam poprzednie slowa, nie wypowiadaj sie lepiej wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 21 Grudnia 2014 #244196 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 W sumie można tak postawić, bo można obejść od tył kontener i wyjść z hostami. Ale ewidentnie jest napisane że nie stawia się sg w takich miejscach. Więc przy tym zostaniemy (TT sg w hangarze = ban) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 21 Grudnia 2014 #244197 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi