Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> [REDAKTOR] Kristo x2

Kristo

Rekomendowane odpowiedzi

Imi臋: Robert

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: STEAM: Kristo >> Multi-Head.pl

Sta偶 na forum: 5 miesi臋cy.

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Tak by艂em ju偶 na MH Redaktorem ale zrezygnowa艂em ze wzgl臋du spraw osobistych.

Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: Redaktor, Redaktor FanPage'a.

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Szczerze m贸wi膮膰 nie wiem, dam 8/10

Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Przerwa od szko艂y wi臋c z 4 godziny da rad臋.

Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie):

Dodam stary m贸j wywiad z @Malu :D

W dzisiejszym wywiadzie moim go艣ciem b臋dzie Malu

, malutki cz艂owieczek. Zapraszam do czytania

Siemka Malu

. Jestem mi bardzo mi艂o 偶e w ko艅cu si臋 zgodzi艂e艣 na wywiad, na pocz膮tku przybli偶 nam bardziej Swoj膮 osob臋.

Witaj. A wi臋c mam na imi臋 Robcio, pochodz臋 z Zabrza na 艢l膮sku. Wiek to tylko liczba, lecz za miesi膮c z dniami b臋d臋 mia艂 18% zni偶ki u okulisty.

Oo masz takie samo imi臋 jak ja :), lubisz uprawia膰 sport ?

Czy lubi臋? Moje 偶ycie to sport. Je偶eli czego艣 nie 膰wicz臋 to nie widz臋 sensu 偶ycia. Przez d艂ugo okres trenowa艂em koszyk贸wk臋, nast臋pnie przeszed艂em na si艂ownie a teraz trenuj臋 MMA oraz Muay Thai.

O Jezu, to ja si臋 Ciebie zaczn臋 ba膰,lubisz Pi艂k臋 No偶n膮 lub Siatk贸wk臋 ?

W zasadzie lubi臋 ka偶dy sport. Lubi臋 popatrze膰 na mecze siatk贸wki kobiet bo maj膮 fajne ty艂ki za艣 pi艂ka no偶na to m臋ski sport i my艣l臋, 偶e ka偶dego faceta to kr臋ci. Je偶eli ju偶 jeste艣my przy pi艂ce no偶nej to dodam, 偶e Real rz膮dzi a Barca 艣mierdzi

I prawid艂owo My艣lisz, Real szlachta, skoro m贸wisz 偶e Lubisz ty艂eczki kobiet z siatk贸wki, to pewnie lubisz ogl膮da膰 mecze Pa艅 ? :)

Je偶eli mam czas to z przyjemno艣ci膮 ogl膮dam ich mecze, Mecze Mistrz贸w 艣wiata oczywi艣cie te偶 nie opuszcz臋

To jest prawdziwy kibic, przejd藕my do Pi艂ki No偶nej od kiedy Jeste艣 fanem Realu ? :)

Fan to zbyt mocne okre艣lenie. Lubi臋 popatrze膰 na dobr膮 pi艂k臋 a Real j膮 prezentuje. Nie ukrywam, 偶e lubi臋 popatrze膰 na inne zespo艂y a odziwo jest w nich Barca oraz inne 艣wiatowej klasy zespo艂y. Na mecze Realu spogl膮dam mo偶e od 3 lat

Ja jestem fanem Realu od 2005, wtedy po raz pierwszy zobaczy艂em mecz ich, jakie to zespo艂y Ci si臋 podobaj膮 po za Realem ?

G贸rnik Zabrze, Borussia, Chelsea, Manchester UTD oraz Barca. Tak, mo偶na lubi膰 Real oraz Barce :)

Wiem o tym, ja te偶 mam swoje trzy ulubione klub ale nie w nich Barcelony :), to teraz przejd藕my mo偶e do Twojego 偶ycia bardziej prywatnego :), Znalaz艂e艣 ju偶 mo偶e swoj膮 drug膮 po艂贸wk臋 ?.

Nie znalaz艂em i nie szukam. Z czasem znajdzie si臋 sama

Heh to 偶ycz臋 Ci powodzenia w szukaniu tej w艂a艣ciwej wybranki serca :), opowiedz jak zacz膮艂e艣 gra膰 w cs'a ?

Pewnie jak ka偶dy, czyli nam贸wili mnie kumple. Spodoba艂o mi si臋, lecz aktualnie ci臋偶ko mnie zobaczy膰 graj膮cego w cs, poniewa偶 przez d艂ugi okres tylko adminowa艂em i nie potrafi臋 czerpa膰 przyjemno艣ci z tej gry.

Szkoda, ja czekam a偶 serwery b臋d膮 ON :), i wtedy zaczn臋 gra膰 :), to teraz przyszed艂 czas na wyczekiwane przez Ciebie pytanie :), jak zacz臋艂a si臋 Twoja przygoda z MH ? :)

To pytanko pojawi艂o si臋 w poprzednim wywiadzie lecz odpowiem jeszcze raz, poniewa偶 pewnie nie wszyscy czytali. A wi臋c przypadkowo trafi艂em na starego jaila ponad 2 lata temu i us艂ysza艂em osob臋 o nicku Knoppcio m贸wi艂 co艣 o Polonii Bytom czyli moim wrogim klubie. Zacz臋li艣my lekko tyra膰 lecz z czasem przemieni艂o si臋 to w ciekawe rozmowy i kontakt mamy do dzi艣

Bardzo ciekawa historia, jak zacz膮艂e艣 z przygod膮 na forum, od jakich rang zaczyna艂e艣 偶e tak wysoko doszed艂e艣

Na forum zawita艂em tylko po to aby z艂o偶y膰 podanie na admina jail. Pe艂ni艂em t膮 funkcje przez p贸艂 roku po czym zosta艂em opiekunem tego serwera. Po pi臋ciu miesi膮cach, gdy by艂y problemy z serwerem, przej膮艂em serwer COD 40k r贸wnie偶 jako opiekun. W wakacje zosta艂em S@ oraz wzi膮艂em pod skrzyd艂a naprawiony serwer jail. Czy zaszed艂em daleko? Nie wiem ale wiem, 偶e sta膰 mnie na wi臋cej

Ciekawa historia :), zgadzasz si臋 na przeprowadzenie Podr臋cznika Gracza Counter Strike

Pewnie

PODR臉CZNIK GRACZA COUNTER STRIKE

DD2 czy Inferno

DD2 <3

M4A1 czy MP5

M4A1 :)

Ulubiony serwer

Jail lub DD2/Inf

aquax

czy 555_dni

aquax

lecz nie jest to wyb贸r ze wzgl臋du na ich charakter lecz ze wzgl臋du na to, 偶e z aquax'em mia艂em przyjemno艣膰 pozna膰 si臋 na zlocie oraz odwiedzi膰 go prywatnie. Obie osoby s膮 zajebiste i maj膮 klas臋

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przebrn臋li艣my przez poradnik, to teraz powiedz nam jakiej muzyki s艂uchasz (oczywi艣cie pode艣lij sw贸j ulubiony kawa艂ek)

Oczywi艣cie s艂ucham Eminema. Kawa艂ek mo偶e nie jest moim ulubionym, lecz najnowszy teledysk jest w艂a艣nie do tej piosenki. Z dedykacj膮 dla osoby, kt贸rej spodoba艂a si臋 ta piosenka

Bardzo fajn膮 muzyczka to na koniec wywiadu zapodaj nam jakiego sucharka

Prosz臋 bardzo :)

591ea82ccf1b037b6b76428bd9ed2498_by_seba11112.jpg

Dzi臋kuje Ci, super sucharek, chcia艂by艣 kogo艣 pozdrowi膰 ?

Oj lista d艂uga wi臋c nie b臋d臋 opisywa艂 za co pozdrowionka lecz zacznijmy od samej elity, wi臋c pozdrawiam Zielon膮, aquaxa, N-ciaka, Numberasa, Fight3rka, Spalonego, Knoppcia, Vezo, Teeza i mojego ulubie艅ca i przyjaciela czyli BounDera (widzimy si臋 w Szczecinie :))

O, pozdrawiam r贸wnie偶 Ciebie i dzi臋kuje za mam nadzieje ostatni ju偶 wywiad

Dzi臋kuje za pozdrowienia :), do zobaczenia na MH

Siemka :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora.

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...