Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243644 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Witam , gram na tym serwerze od paru dni , wiedziałem , że kwestią czasu jest to , iż jakiś Admin w końcu zrobi mi ssy . To normalnie i rozumiem to. Dostałem wiec bana i w którym tytułem było to , że mam wrzucić SSy na forum. Było by wszystko w porządku , gdyby nie fakt , że SSy nie zostały mi zrobione Nie fatygował bym się , zakładając konta itd na forum, gdyby sprawa nie była poważna . Bardzo polubiłem ten serwer . Dodam też, że owy Admin od którego dostałem bana na pewno był świerzym adminem ponieważ na każdym kroku starał się pokazać , że go posiada. Zapewne wielu Adminów mnie obserwowało przez te kilka dni i doświadzony Admin po prostu wiedział , że to umiejętności. Proszę o wyjaśnienie tej sprawy jak najszybciej . Pozdrawiam ! Babka Irena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 #243650 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Nie ma takiej możliwości abyś ss'ów nie miał. Jeżeli starasz się o UB jedyną opcja jest zrobienie 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243656 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Jak nie ma możliwości ? wystarczy , że Admin ich nie zrobi. Szanowny Panie , gram w Sca od 5 lat mam 2000 przegranych godzin i jakoś nigdy przez te 5 lat nie zdarzyło się abym mógł nie znależć ssów. Więc proszę nie insynuować , że kłamię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243666 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Widac że mu zależy jak dla mnie UB !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 20 Grudnia 2014 #243692 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Sprawdź dokładnie http://multi-head.pl/topic/13250-jak-wstawi%C4%87-ssy-poradnik-video/ tutaj masz poradnik szukaj plików o nazwie halflife01 ... itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243770 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Oglądałem ten film . Patrzałem wszędzie i nic. Powatarzam jeszcze raz , że to pierwsza taka sytuacja z jaką się zderzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 #243805 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 W takim razie jedynym sposobem na UB jest zrobienie 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #241521 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi