Guest Guest Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Witam , gram na tym serwerze od paru dni , wiedziałem , że kwestią czasu jest to , iż jakiś Admin w końcu zrobi mi ssy . To normalnie i rozumiem to. Dostałem wiec bana i w którym tytułem było to , że mam wrzucić SSy na forum. Było by wszystko w porządku , gdyby nie fakt , że SSy nie zostały mi zrobione Nie fatygował bym się , zakładając konta itd na forum, gdyby sprawa nie była poważna . Bardzo polubiłem ten serwer . Dodam też, że owy Admin od którego dostałem bana na pewno był świerzym adminem ponieważ na każdym kroku starał się pokazać , że go posiada. Zapewne wielu Adminów mnie obserwowało przez te kilka dni i doświadzony Admin po prostu wiedział , że to umiejętności. Proszę o wyjaśnienie tej sprawy jak najszybciej . Pozdrawiam ! Babka Irena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Nie ma takiej możliwości abyś ss'ów nie miał. Jeżeli starasz się o UB jedyną opcja jest zrobienie 100 reklam naszej sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Jak nie ma możliwości ? wystarczy , że Admin ich nie zrobi. Szanowny Panie , gram w Sca od 5 lat mam 2000 przegranych godzin i jakoś nigdy przez te 5 lat nie zdarzyło się abym mógł nie znależć ssów. Więc proszę nie insynuować , że kłamię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Widac że mu zależy jak dla mnie UB !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Meli Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Sprawdź dokładnie http://multi-head.pl/topic/13250-jak-wstawi%C4%87-ssy-poradnik-video/ tutaj masz poradnik szukaj plików o nazwie halflife01 ... itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Oglądałem ten film . Patrzałem wszędzie i nic. Powatarzam jeszcze raz , że to pierwsza taka sytuacja z jaką się zderzyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 W takim razie jedynym sposobem na UB jest zrobienie 100 reklam naszej sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...