Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243573 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Nick:Perez Wiek:20 AMX:7 Staż na forum: Stażu na forum nie mam ale na serwerze jestem bardzo często, jeśli będzie trzeba to poświęcę więcej czasu na forum. Chciał bym pomóc w eliminowaniu cziterów, których na tym serwerze jest multum. Bardzo spodobał mi się serwer i jestem w stanie pomóc w każdy możliwy sposób żeby dalej się rozwijał. Kontakt: STEAM, Telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243582 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Z tego co widzę, to są to dwa podania w jednym. Napisałeś je w dziale rekrutacji na AMXX Support, więc ustosunkuję się do tego. Jestem na nie, jesteś z Nami za krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243596 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 No tak, przepraszam że napisałem to w złym dziale. Zaraz się poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 #243621 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 To Kpina jakaś jest? W ogóle Cie nie kojarzę, na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 20 Grudnia 2014 #243623 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Niestety jesteś z nami za krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 20 Grudnia 2014 #243624 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Grudnia 2014 #243890 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "AMXX Support " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi