Guest Guest Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Twój nick podczas gry: Ibrahim Godzina, data zdarzenia: 20.12.2014, godziny nie pamiętam ale było to rano. Mapa: ------ STEAM_ID / IP: Jest poniżej Uzasadnienie: Przed wejściem na serwer dałem sobie taki nick, możliwe, że ktoś już grał na takim nicku ale to wystarczyłoby jakieś ostrzeżenie. --------------------------------------------------------- [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ibrahim [AMXBans] Reason : ' Podszywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1468125607 ' [AMXBans] Your IP : ' 79.191.220.30 ' P.S Nick, który mam na forum jest nickiem na jakim grałem na innych serwerach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Zapraszam admin Dran:D w celu wyjaśnienia sytuacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Minęły już 24h od czasu wstawienia posta. Prosiłbym o odbanowanie mnie na serwerze, ponieważ Dran:D nie wypowiedział się w ciągu doby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Proszę o dodanie punktu ostrzeżenia dla Admina w odpowiednim dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...