Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Moderatorzy i ubt

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otoz to jest troche dziwne ze moderatorzy moga sprawdzać ssy nawet jesli nie sa w ubt,

efekty to np

http://multi-head.pl/topic/48107-palik-ub/ Widac modele, bylo jeszcze pare innych wpadek ale uznalem ze to jednorazówki

Mimo iz napisalem do drogiej danke aby sprawdzila jeszcze raz efektu nie widac tylko wiadomosci typu "ogarnij dupe" tralala, nie bede podawal ssow bo to nie jest big brother

Witam otoz to jest troche dziwne ze moderatorzy moga sprawdzać ssy nawet jesli nie sa w ubt,

Mimo iz napisalem do drogiej danke aby sprawdzila jeszcze raz efektu nie widac

Ja przynajmniej umiem przyznać się do błędu, a my jesteśmy tylko ludźmi, każdy z nas może się pomylić, pamiętaj o tym, drogi @LKD :).

Nieraz już kilka osób się pomyliło i nikt nie robił z tego takiej afery jak ty.

Efektu nie widać? A wiesz czemu? Tutaj wytłumaczenie: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=8556 <-- i tak ma bana i tak.

PS. Nie każdy z nas jest idealny, ale pozwólcie, że dodam dwa screeny z mojej rozmowy z LKD.

16j3ns.jpg

16bbynr.jpg

Bardzo mi przykro, że ktoś taki jedzie po kobiecie jak mu się tylko podoba....

zaczne od żartu : Danke widze dobra z Ciebie NOLIFKA :DxD

od 5 rano juz na csie :D 

Z tego co wiem to zwykli admini tez mogą dawać UB , a Danke jest adminka . LKD ona jest tylko człowiekiem a nie cyborgiem który widzi wszystko tak jak ty , Bo po tych ss-ach to widać ze uwazasz się za kogoś wyżej niż jesteś . Ogarnijcie się . 

Teraz moja wersja (prawdziwa):

Napisalem do danke zeby sprawdzila jeszcze raz ss'y, otrzymalem odpowiedz "ogarnij dupe" i zaczela mi cisnac w sumie bez powodu, w pewnym momencie zaczela mi cisnac po matce (ciekawe co wy byscie zrobili na moim miejscu) zaczalem jej odpowiadac, widac skukti, zrobilem 1 ssa bo gdy wlasnie zaczalem jej odpowiadac napisala ze zrobi ssa (w sumie czemu sprawy miedzy ludzmi sa na forum) http://speedy.sh/jFPed/2014-12-20-00001.jpg ss pokazuje ze poprostu ona rowniez mnie obrazala wiec wina jest po obu stronach

Twoj drugi ss jest po tym gdy mi przez 10minut napisalas w sumie 365 wiadomosci, niestety nie ma na steam archiwum

Napisalem temat w sprawie ubt a nie wlasnie tego

Sprawa wygląda następująco. Spamował mi na steam oraz napisał mi na SB, żebym jeszcze raz sprawdziła screeny. Ja owszem - napisałam, żeby ogarnął swoje cztery litery - to przecież nic złego :). Później dostawałam od niego wyzwiska, więc nie wytrzymałam, ręce mi się trzęsły i raz czy dwa razy napisałam do niego obraźliwie, ale to ja jestem kobietą i to do mnie bardziej należy się szacunek. Wjazd na mamę? Hahahahahaha, nie rozumiem jak można tak kłamać - żałosne :).

Skoro tak, mój drogi @LKD, to proszę serdecznie: Teraz ja wstawiam swoje dowody jak ładnie się odnosisz i co Ty w ogóle wyprawiasz, nie jesteś święty za jakiego się uważasz.

[align=center]ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO PRZEJRZENIA JAK ŁADNIE NASTOLATEK ODZYWA SIĘ DO KOBIETY:

[/align]

25502nq.jpg

20hofvs.jpg

fm2gk4.jpg

28vamut.jpg

v5zxgh.jpg

Więcej czy wystarczy? :).

PS. To chyba normalne, że po takich wyzwiskach się wkurzyłam... Kto by tego nie zrobił? :).

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...