VoltraS Napisano 20 Kwietnia 2016 #424489 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Witam. Przyszedłem na serwer cs:go mod awp i tam pograłem chwile. Następnie poszedłem na serw cs go mod #1 i mi prawie wszystkie skiny zginęły. Zostały tylko kosy i awp. Prosze o niezwłoczne oddanie wszystkich skinów : M4: Cyrex Nuclear Posejdon Ak47: AQa marine czy cos Westrern Rebel cos takiego Redline Deagle: Conspiranty Famas: Skull Bardzo was proszę byście oddali mi te skiny..... Dużo pracowałem by mieć ich aż tyle Na nick: || VoltraS||; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 20 Kwietnia 2016 #424492 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 w ekwipunku steam tez ci poznikały? Raczej skinów to nie odzyskasz Valve podobno nie odpowiada za wirtualne przedmioty ;/ Przeskanuj kompa moze masz wirusa czy coś.Lub sciagneles Kelogera jakiegoś i cie hakneli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoltraS Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor #424518 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 w ekwipunku steam tez ci poznikały? Raczej skinów to nie odzyskasz Valve podobno nie odpowiada za wirtualne przedmioty ;/ Przeskanuj kompa moze masz wirusa czy coś.Lub sciagneles Kelogera jakiegoś i cie hakneli Ja mam non steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 20 Kwietnia 2016 #424538 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 ehh nigdy się nie nauczycie czyli: 1. JAK MACIE SKINY NA SERWERACH CS GO MOD #1/ #2 I JAK CHCECIE WEJŚĆ NA SERWER CS GO MOD AWP , to wchodzić lepiej na innym nicku bo zabiera wam skiny do ak,m4,deagle, i famas, do kosy i awp zostają,więc teraz nie odzyskasz skinów najwyżej napisz do opiekuna serwera,następnym razem zmień nick jak chcesz na CS GO MOD AWP zagrać ,Już powstało kilka takich tematów i jest tam wszystko wytłumaczone. tutaj masz link do tematu co i jak : http://multi-head.pl/index.php/topic/80799-je%C5%BCeli-niechcesz-%C5%BCeby-znik%C5%82y-ci-skiny-przeczytaj-to/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Kwietnia 2016 #424869 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Jeżeli posiadasz dowód na posiadane skiny zostaną Ci one oddane o to musisz się sam zatroszczyć, jeżeli masz taki dowód zapraszam na pw. A co do przyczyny zaniku tak jak mówiła @@Julia^^ przyczyną jest wchodzenie na only awp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Kwietnia 2016 #424871 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi