Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2014 #243140 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 WItam, mam problem z CS'em, zawiesza mi się kiedy wbijam na serwer, tylko na ten serwer COD 200, z innymi serwerami nie ma problemu. Dodam jeszcze, że to bywa różnie, czasem od razu się zawiesza, a czasamii dopiero po 2 godzinach grania. Próbowałe reinstall, również nie pomóg, innej wersji CS'a nie ściągałęm, ponieważ założyłem, że raczej nie muszę, gdyż problem dzieje się tylko z jednym serwerem, ale mogę być w błędzie. BTW. Tak przy okazji, kiedy będzie reset leveli, jeżeli w ogóle ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 19 Grudnia 2014 #243260 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 WItam, mam problem z CS'em, zawiesza mi się kiedy wbijam na serwer, tylko na ten serwer COD 200, z innymi serwerami nie ma problemu. Dodam jeszcze, że to bywa różnie, czasem od razu się zawiesza, a czasamii dopiero po 2 godzinach grania. Próbowałe reinstall, również nie pomóg, innej wersji CS'a nie ściągałęm, ponieważ założyłem, że raczej nie muszę, gdyż problem dzieje się tylko z jednym serwerem, ale mogę być w błędzie. BTW. Tak przy okazji, kiedy będzie reset leveli, jeżeli w ogóle ma być? co do spawy z wyłączającym się CSem to Ci niestety nie pomogę bo nie bardzo wiem w czym tkwi problem, a co do resetu lvl to jest on wtedy, kiedy któryś z graczy osiągnie 200 poziom. Aktualnie o ile się nie mylę to największy lvl posiadam ja - 191, więc zapewne reset niebawem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi