PaN_PiQuS Napisano 19 Grudnia 2014 #243133 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 miała byc premka za ten czas co hostin był padnięty serwy działają od 3 grudnia jest 19 a ja od tygodnia nie mam juz premki czyli nie zwróciliscie mi tego. Dopiero teraz piszę post bo byłem w delegacji i brat grał i nie miał dostępu do forum. oddajcie mi mojego reapera premka została zakupiona w dzień w którym padł hosting // sorki nie ten dział sprawa dotyczy cod mod 200 lvl. strona mi zamuliła i przez przypadek tu wpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Grudnia 2014 #243172 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 To ty miałeś się do nas zgłosić w celu przedłużenia. Za chwilę przedłużę o 14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Grudnia 2014 #243173 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi