Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2014 #243034 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Witam po raz kolejny Twój nick podczas gry: Uczę się ;D Godzina, data zdarzenia: dziś popłudniu (tzn. 19.12.2014) Mapa: DD2+COD+BF4 STEAM_ID / IP: w trakcie kupowania Uzasadnienie: Tylko właśnie nie mam screen'a, bo była taka sytuacja, grałem, a że zgłodniałem poszedłem sobie zrobić kanapkę - ustawiłem status "obserwatora" wracam, a tu jest, że rozłączono z serverem, mówię, spoko może dużo ludzi i mnie rozłączyło, próbuje się zalogować, a tu ban... ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Grudnia 2014 #243050 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Brak bana w bansie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2014 #243061 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 już wszystko od dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Grudnia 2014 #243066 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi