Guest Guest Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Witam po raz kolejny Twój nick podczas gry: Uczę się ;D Godzina, data zdarzenia: dziś popłudniu (tzn. 19.12.2014) Mapa: DD2+COD+BF4 STEAM_ID / IP: w trakcie kupowania Uzasadnienie: Tylko właśnie nie mam screen'a, bo była taka sytuacja, grałem, a że zgłodniałem poszedłem sobie zrobić kanapkę - ustawiłem status "obserwatora" wracam, a tu jest, że rozłączono z serverem, mówię, spoko może dużo ludzi i mnie rozłączyło, próbuje się zalogować, a tu ban... ;C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Brak bana w bansie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 już wszystko od dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...