Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2014 #242878 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: aWp l g!boN . Godzina, data zdarzenia: 2014-12-19 - Przed chwilką. Mapa: DD2. STEAM_ID / IP: 2.103.116.51Uzasadnienie: Wczoraj wszedłem na DD2 przypadkowo nigdy nie grałem na tej sieci, zagrałem 3/4 rundy i za chwilkę zostałem wyrzucony z gry z powodem ' Added to banned list ' po czym wszystkie serwery waszej sieci mi zaczęły mi nie działać, w AmxBans patrzyłem to też mnie nie było i pisało ze wszystko w porządku to na pierwsza myśl pomyślałem ze się coś z siecią stało, po czym wyłączyłem komputer i poszedłem spać z nadzieja ze dzisiaj będzie wszystko grało, więc dziś włączam komputer, serwery działają wszystko dobrze, no to z ucieszona morda wchodzę na serwer, zaczynam grę i po jakiejś chwili znowu to samo i nie wiem o co chodzi. Proszę o UB, albo szybką pomoc co mam zrobić. Dzięki, Pozdro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Grudnia 2014 #242880 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zbanował Cię serwer. Miałam podobną sytuację i pomogło mi usunięcie z cfg wszystkich alliasów oraz binda na "+dd". Gdy usunęłam to przestało mnie banować. Niestety ten ban działa tak, że ukrywa Ci serwer (dziwne, że wszystkie Ci zniknęły, a nie jeden ) na około 5-6 godzin i wraca do normy. Jak coś to możesz też zajrzeć w temat: http://multi-head.pl/topic/47192-help/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Grudnia 2014 #242881 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi