Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2014 #242810 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Nick: EPSILON ScreaMy Wiek: 24 Data rejestracji na forum: 06.11.2014 Czas spędzony na forum: Doświadczenie w ocenianiu: B. dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie Dlaczego Ty?: bo jestem online od rana do wieczora na forum Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: caly czas jestem online Dwumiesięczny staż jako Admin: Nie Coś od siebie: jestem sobą i zawsze taki bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 18 Grudnia 2014 #242814 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi