Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242445 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 nick: [MIOTACZ] connecting people serwer: dd2+dm steam:STEAM_6:1:2899027 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : TURaS [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 31.41.80.209 ' [AMXBans] =============================================== gram u was co wieczór zawsze na steamie, przed chwila wchodze a tu bach mam bana . Ktoś miał takie samo ip co ja (niestety mam stałe) Bardzo prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 17 Grudnia 2014 #242453 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl '. Poradnik http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242455 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 tyle że to nie ja je dostałem To nie jest pierwsza moja sytuacja, gdzie wchodze np pierwszy raz na jakiś serwer i wyskakuje że mam bana, a okazuje się, że bana dostał gracz na takim samym ip co ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 17 Grudnia 2014 #242460 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Nie dostaniesz UB ;-). Jeżeli masz Stałe ip nie jest możliwe, że ktoś wszedł na twoim. 100 reklam rozwiąże sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Grudnia 2014 #242463 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Kolega wyjaśnił wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Grudnia 2014 #242464 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi