Guest Guest Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Twój nick podczas gry: K o c i a r a Godzina, data zdarzenia: ~23:50 / 2014-12-16 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: 91.236.72.209 Uzasadnienie: http://speedy.sh/r9WBx/Desktop.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 na przyszlosc wstawiaj ssy na zippyshare poniewaz speedyshare wprowadzil limity aby wymusic zakup premium i minimalne pliki sciagaja sie w kilka minut..... @@ i wytlumacz sensownie dlaczego masz czarne niebo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Nie mam pojęcia, po prostu jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 GIEM o ile pamiętam z poprzedniego serwa NaLajcie (miałem tam adma) to czarne niebo oznacza że miałeś odpalone wh. Dzięki niemu nie widać dymu smoke'a albo oślepiającej bieli fleshy, to albo to. Nie lej wody że nie masz pojęcia, czarne niebo jest bodajże tylko na mapie Dustyaztec Ja bym ci nie dał ub ^.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Czarne niebo oznacza w większości przypadków czit, noflash albo nosmoke Tyle w temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...