Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2014 #242009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Dzisiaj koło godziny 11-12 dostałem bana na serwerze DD2 #1 wyciąg z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Z Dupy Na Tors? [AMXBans] Reason : ' ban na VAC papa ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 18606983 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.182.240.5 ' [AMXBans] =============================================== Po dogłębnej analizie regulaminu nie znalazłem w nim nic co zabroniło by mi grać z VAC Banem (który ofc dotyczy innej gry niż CS 1.6) na serwerze a mimo to dostałem bana od admina. Proszę o unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 16 Grudnia 2014 #242013 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 UB nie otrzymasz nawet jak zrobisz 100 reklam, mamy w ukrytym dziale informacje taką, iż graczy z banem VAC mamy banować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 16 Grudnia 2014 #242014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi