Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2014 #241896 Napisano 16 Grudnia 2014 Witam, gram od pewnego czasu na serwerze DD2+COD+BF4 pod nickiem Perez i zauważyłem pewną ciekawą zależność. Od godziny 9-10 gdy ludzie zaczynają wchodzić na serwer non stop gra jakiś cheater. Ja że studiuje to dużo czasu spędzam rano na serwerze i widzę to wszystko, a za każdym razem jakbym miał pisać skargę na gracza musiał bym siedzieć na spectcie i obserwować a od tego powinni być admini. Proszę więc o nacisk na to żeby zawsze na serwerze był admin bo to jest niepojęte że dopiero ktoś z administracji wchodzi o 13-14..
Procentowy Napisano 16 Grudnia 2014 #241899 Napisano 16 Grudnia 2014 Admin to nie robot, też ma życie. A po drugie na tym serwerze nie mamy wielu Adminów. Ja staram się grać często, by nie było ich zbyt dużo.
Procentowy Napisano 16 Grudnia 2014 #241900 Napisano 16 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
16 Gru
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
Popularne Dni
16 Gru 2014
3 posts