Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241480 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Witam, jak widać w temacie chciałbym zrezygnować ze stanowiska Admina dd2/inf, gdyż po dłużej nieobecności serwera, głownie z nudów zacząłem grać w cs GO i bardzo mi sie spodobał. Dlatego wolny czas spędzam własnie tam. Adminów na serwerze jest sporo, większość ogarniętych dlatego moja rezygnacja nie powinna negatywnie wpłynąć na działalność serwera ). Dziękuję za możliwość pełnienia tej funkcji chociaż długa ona nie była Z serwerowni nie znikam, ponieważ czasem gram na waszych serwerach cs GO, ale wątpię żebym wrócił na cs 1,6. Proszę o usuniecie mojej rangi i powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Grudnia 2014 #241483 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admin [Only DD2/INF]" do "Zmiany personalne w sieci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241568 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi