Andoy Napisano 15 Grudnia 2014 #241244 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Nick cheat`era: NarQss^^ Godzina, data zdarzenia: ok.23;30 (3h temu) Mapa: wiocha Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1412142329-cs_wiocha.dem.zip STEAM_ID/IP cheat`era: NarQss^^ STEAM_0:0:1579726884 46.76.48.31 Nonsteam (ze starego zgłoszenia) Uzasadnienie: Dostał najpierw perma, później sie wyparł i nwm dlaczego został odbanowany, więc kolejna scenka. Od 1:40 wychodzi z respa i idzie w strone respa TT, w trakcie widzi że gość wbiega na ten mostek co on więc zeskakje żeby go zabiec od tyłu i później za nim robi "kółko" (nie widząc wgl go). Następnie po zabiciu go kucnął w rogu i spojrzał czy nikt nie idze przez ściane i podejrzewam że wyłączyć potem WH, aczkolwiek troszke "śledził" troszke kolejnego gościa Oglądałem tą akcję zarówno z włączonym WH jak i bez i każdemu też to polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 15 Grudnia 2014 #241269 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 nie bylo wlaczone uev ?moze widzial go na mapie i dlatego sledzil ... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 15 Grudnia 2014 Autor #241318 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 nie bylo wlaczone uev ?moze widzial go na mapie i dlatego sledzil ... ;] to jest początek mapy i o ile dobrze widziałem to on nawet na rozgrzewce nie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 15 Grudnia 2014 #241319 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 niech zgadne to narqss gra tym strzelcem co cie zabija haha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 15 Grudnia 2014 #241655 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 FILO co twój drugi post wnosi do tematu ?? nie masz nic do powiedzenie jezeli chodzi o ocene dema to raczej odpusc sobie tego typu bez sensowne dyskusje jednak musi poczekac na kogos innego mi dziwne modele wyskakuje a pobieranie ich nic nie daje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 17 Grudnia 2014 #242196 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 sprawdzi to ktos wkoncu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 18 Grudnia 2014 Autor #242608 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 wybaczcie, że post dodam kolejny podobny post do powyższego, ale pragnę przyomnieć pkt regulaminyu UBTeam. PS. skoro żaden z was niema 100% pewności czy tak/nie to piszcie swoje opinie i szefu niech ostatecznie zdecyduje Każde odwołanie/zgłoszenie ma zostać rozpatrzone do 24 godzin od jego utworzenia brak zainteresowania tematem u adminów UnBan team będzie skutkował ostrzeżeniem w temacie "Ostrzeżenia adminów UBT" (wyjątek tematy wymagające konsultacji z OP S@ OS H@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Grudnia 2014 #242671 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Dla mnie gość jest czysty, najwidoczniej miał UAV ( jest to bardzo przydatna rzecz, wydaje się wręcz jakby się miało wh, dzięki temu ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 19 Grudnia 2014 Autor #242873 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Dla mnie gość jest czysty, najwidoczniej miał UAV ( jest to bardzo przydatna rzecz, wydaje się wręcz jakby się miało wh, dzięki temu ;p ) Triker, nie stosujesz się do regulaminu. w sumie FILO również, cytując Zwykli admini wypowiadają się tylko wtedy, gdy gracz odwoła się od ich bana, byli świadkami danej sytuacji lub zostanie złożona na nich skarga. PS. czytaj posty wyżej, dublujesz -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 19 Grudnia 2014 #242876 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Andoy jakbys niezauwazyl to Triker jest z unban team ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 19 Grudnia 2014 Autor #242956 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Andoy jakbys niezauwazyl to Triker jest z unban team ;] wiem, zaspany byłem już wczoraj, zobaczyłem dopiero dziś - moje niedopatrzenie, ale nic nie zmienia faktu, że Ty nie powinieneś komentować Dobra, starczy moich postów. udzielę się jeśli będzie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Grudnia 2014 #242974 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Skończmy ten spam, na demku nic nie widać, aczkolwiek na serwerze gra taka osoba i admini będą mieć na nią szczególną uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Grudnia 2014 #242975 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi