Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2014 #241207 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: Avetos Godzina, data zdarzenia: 14.12.2014 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:19844334 Uzasadnienie: Wchodzę po w miarę dłuższej przerwie w cs 1.6 na Multi-heada dd2 #1 a tutaj małe zaskoczenie jakiś bob miał to samo ip tak wnioskuje szczerze mówiąc moja osoba temu nie zawiniła niestety takie są losy graczy radiówek bez zmiennego ip że większosci serwerów jest banned i trzeba się odwoływać. Wyciąg z consoli Server # 9 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ` Y0SHIMURA ' 666[v] - #1st [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.179.250.100 ' [AMXBans] =============================================== Proszę o odbanowanie myślę że nigdy nie robiłem problemów na serwerach a teraz o porządny serwer trudno bo większość to admini bez wychowania i bez orientacji kto cziter a kto nie Z góry pozdrawiam i dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 14 Grudnia 2014 #241212 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Ban sprzed 2 dni. Jedyna opcja, to 100 reklam sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241371 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi