Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2014 #241095 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witam mam problem , mam wszystkie klasy vip i premium .. Chciał bym je zamienic bez reklam na 1 klase Mega Premium ,, Wojskowy '' Mozecie mi go dac nawet na nie cale 2 tygodnie bo za jakies 10 dni jak by mi sie skonczyl to bym sobie kupil od nowa ta klase ... A jak narazie nie mam kim grac a doladowanie wlasnie za ok 10 dni bede miał .. Bardzo prosze jesli można o zmiane ;/ Z góry dziekuje / Adachu666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 14 Grudnia 2014 #241149 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Klasy mega premium są w pakiecie, dopisane na jedną flagę. Nie ma możliwości wyboru jednej. Nie ma możliwości zmiany bez reklam bądź sms'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 14 Grudnia 2014 #241150 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi