Guest Guest Posted December 14, 2014 #241095 Share Posted December 14, 2014 Witam mam problem , mam wszystkie klasy vip i premium .. Chciał bym je zamienic bez reklam na 1 klase Mega Premium ,, Wojskowy '' Mozecie mi go dac nawet na nie cale 2 tygodnie bo za jakies 10 dni jak by mi sie skonczyl to bym sobie kupil od nowa ta klase ... A jak narazie nie mam kim grac a doladowanie wlasnie za ok 10 dni bede miał .. Bardzo prosze jesli można o zmiane ;/ Z góry dziekuje / Adachu666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted December 14, 2014 Donator #241149 Share Posted December 14, 2014 Klasy mega premium są w pakiecie, dopisane na jedną flagę. Nie ma możliwości wyboru jednej. Nie ma możliwości zmiany bez reklam bądź sms'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted December 14, 2014 Donator #241150 Share Posted December 14, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts