KaRaNy95 Napisano 14 Grudnia 2014 #240872 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witam, nie wiedziałem już gdzie to napisać... Mod serwera: Cod Mod 201 Ważność serwera [na ile jeszcze jest]: 25 dni Kasa na portfelu[ile]: 10 ptk Link do gametrackera: http://cache.www.gametrac....177.136:27015/ Ile serwer już istnieje[dni/godzin/lat]: 4 dni Lokalizacja: Warszawa 1000fps Hosting: Pukawka.pl Ilość slotów: 18 FASTDL[tak/nie]: Tak Reklama wykupiona[Tak/nie]: Tak Co chcesz w zamian: Rangę na forum, dział z serwerem, oraz podłączenie pod AmxBans Kontakt: GG: 6235612 Od siebie: Szukamy dobrej serwerowni. Serwer jest nowy ale stoi na reklamie na cssetti, oraz na wiaderku, obydwie płatne. Rano jest problem z graczami, ale od południa ulega to zmianie, ludzie wchodzą, około 12/18 osób gra wieczorem. Do tygodnia serwer powinien być rozkręcony. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 14 Grudnia 2014 #240881 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Człowieku co ty w ogóle odwalasz ?, czy ty widzisz tutaj jakiś dział żeby pisać podanie o dołączenie jakiegoś serwera, smieszny jesteś z tym co napisałeś wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2014 #240883 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Chyba się troszkę zagalopowałeś @Kristo. Wydaje mi się, że nie jesteś odpowiednią osobą do zamieszczania postów o takiej treści. Zostaw to Czerwonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Grudnia 2014 #240887 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Na chwilę obecną nasza sieć nie szuka dodatkowych serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Grudnia 2014 #240888 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi