PaN_PiQuS Napisano 13 Grudnia 2014 #240438 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry:PaN_PiQuS Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa:italy2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'miny w dzwiach' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:37598768' [AMXBans] Twoje IP: '213.108.112.160' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie:Zaszła pomyłka bo gram reaperem i nie mam min. admin albo źle zbanował albo nie dopatrzył kto stawia miny] moim perkiem były platynki tak dla jasności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 13 Grudnia 2014 #240440 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Zapraszamy admina @Sasanik o wyjaśnienie zajścia. Admin ma na to 24H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 13 Grudnia 2014 Autor #240441 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 hahahah w takim razie poleci skarga. bo wie że źle zbanował ale nie wejdzie na forum żeby to odkręcić tylko gra dalej. ban jest na 30 min więc bez sensu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240488 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 hahahah w takim razie poleci skarga. bo wie że źle zbanował ale nie wejdzie na forum żeby to odkręcić tylko gra dalej. ban jest na 30 min więc bez sensu] Heh nie widzialem skargi wiec wczesniej sie nie wypowiedziałem... Co do bana nie wiem jak i miales perk i mnie to nie interesuje ale akurat wtedy gdy patrzylem po mapie kto stawia miny w domku (byly zale o tym na u@) wiec postanowilem sie przyjzec... dalem free look i czekalem az ktos wejdzie na 4 miny ktore tam byly (1 centralnie w dzwiach pozostalem 3 po kolei za nia) i stało sie ktos wszedl pokazalo ze Twój frag ( czaszeczka tak jak to jest od min) wiec dalem bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 13 Grudnia 2014 Autor #240505 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Heh nie widzialem skargi wiec wczesniej sie nie wypowiedziałem... Co do bana nie wiem jak i miales perk i mnie to nie interesuje ale akurat wtedy gdy patrzylem po mapie kto stawia miny w domku (byly zale o tym na u@) wiec postanowilem sie przyjzec... dalem free look i czekalem az ktos wejdzie na 4 miny ktore tam byly (1 centralnie w dzwiach pozostalem 3 po kolei za nia) i stało sie ktos wszedl pokazalo ze Twój frag ( czaszeczka tak jak to jest od min) wiec dalem bana... No to gratki dla ciebie bo mam rakiety i widocznie jej uzyłem a ty zobaczyłeś mój nik i mnie zbanowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240528 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 W tym samym czasie gdy koles wszedl na mine dziwne ze tylko 1 kill byl widoczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 13 Grudnia 2014 Autor #240533 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 to luknij sb filmik z tej mapki. cała mapke mam platynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 13 Grudnia 2014 #240550 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Obejrzę w wolnej chwili demo z tej mapy i jak coś będzie nie tak wyciągnę konsekwencje ,możliwe jest ze rakieta wysadziła minę i wtedy to jest nie do odróżnienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 13 Grudnia 2014 #240551 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi