Guest Guest Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Nick: dsa Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): 5 lat, razem z obsluga serwera, ftp i innych badziewiow Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: caly 2006 i prawie caly 2007 ns, do teraz na steamie Steam / NonSteam: STEAM_0:0:17523829 Dlaczego Ty: kamil mnie zmusza do napisania podania, zerowa ilosc adminow na serwerze i znam sie na cziterach, kilku nawet zglosilem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:minimum 3-4h w dni robocze spokojnie Kontakt: czarnypl2 steam, nic innego nie mam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=dsa&Search=Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Dokładnie. Jestem na duże TAK. ~bardzo pomocny + ~kulturalny ~duże doświadczenie ~Wiek ~Steam ~Często na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Jestem na TAK: +Wymagania +Z tego co slyszalem ogarniasz +Malo adminow -Nie znam cie szczerze mowiac -Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubson Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 TAK -ogarnięty (potrafi rozpoznać czitera ) -widoczny na serwerze -przydadzą się kolejne ręce do pracy (admin też ma życie prywatne nie ma go 24h) a jak widać po amxbans pracy jest dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Meli Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 No dobra na Tak + za zgłaszanie cheatów + doświadczenie +wiek +steam widziałam Cię z kilka razy ostatnio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Przeciwwskazań zero, same plusy, podanie zostaje przyjęte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub [email protected] w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...