Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #240088 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Siemka 1. Imię: Dawid 2. Kontakt:Skype.GG.FB,Steam 3. Lokalizacja:Rybnik 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a:1-3h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):jestem po przerwie ale myślę, że dziennie 1-10h 6. Posty (min.250 sensownych):JEST 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):utrzymywać porządek w tematach.pilnować przestrzegania regulaminu przez innych użytkowników 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:myślę,że wszędzie gdzie coś wypatrzę, od razu biorę się do roboty 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Oczywiście, że jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Jest 11. Coś o sobie:Jestem Dawid mam 16 lat.Mieszkam w Rybniku.Interesuję się piłką nożną i motoryzacją (LWG) Byłem na tej sieci w UBT,adminem lecz z braku czasu musiałem zrezygnować 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Nie ale myślę, że nie będzie z tym problemu.EvO mi już to tłumaczył 13. Obowiązkowe mikro:JEST Pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Grudnia 2014 #240096 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 W ostatnim czasie w ogóle Cię nie wdziałem. Popracuj nad aktywnością, wtedy spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Grudnia 2014 #240097 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi