Droisters Napisano 26 Kwietnia 2016 #426686 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 1. Nick na TS3: Droisters 2. Wiek: 18 3. Mikro (obowi膮zkowe): mam 4. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: 2-105. Dlaczego w艂a艣nie Ty (min 100 s艂贸w) : 聽Uwa偶am, 偶e jestem pozytywn膮 osob膮, mi艂膮, szczer膮 i nie聽k艂贸c臋聽si臋. Podstawowe聽rzeczy聽ogarniam takie jak dodawanie nowych rang, dawanie chenell admina na kana艂 kiedy艣 nawet聽mia艂em聽w艂asnego聽TS i kombinowa艂em r贸偶ne聽rzeczy聽co mnie w p贸藕niejszym czasie zainteresowa艂o i聽wci膮gn膮艂em聽si臋聽w to dalej patrz膮c聽ro偶ne聽poradniki na聽YouTube聽np.聽ustawianie聽permisji聽by艂o tego sporo ale聽wi臋kszo艣膰聽rzeczy聽ogarniam.聽Raczej nikt si臋 na mnie nie skar偶y i nic do mnie nie ma, staram si臋 pomaga膰 u偶ytkownikom. Na TS jestem prawie聽codziennie聽czasami聽si臋聽zdarza, 偶e nie聽mog臋, ale to tylko czasami. Jestem tak偶e kreatywn膮 osob膮 m贸g艂bym聽urz膮dza膰聽r贸偶nego typu konkursu lub co艣 w tym stylu, wywi膮zuje聽si臋聽z聽obowi膮zk贸w聽jestem sprawiedliw膮 wobec wszystkich. Cz臋sto rozmawiam z聽moderatami utrzymuje z nimi dobry kontakt tak jak z u偶ytkownikami na TS.Og贸lnie nie聽k艂贸c臋 si臋, pomagam, jestem szczery i mi艂y wobec innych u偶ytkownik贸w 聽My艣l臋 偶e przydam si臋 wam. 聽6. Co wprowadzisz na naszego TS'a(Wprowadzenie 艂adu i porz膮dku = odrzucenie podania): Rangi, konkursy lub co艣 w tym stylu Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi