Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239919 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Ma ktoś jakiś kontakt do admina : przezroczysty power ranger ? Dostałem bana na 5min to nic nie ma ale jest w chuj bystry :] Wykupiło dziecko adma i kozaczy. Napisałem tylko że bezgłow ciężki a ten żebym skończył płakać bo czym odpisałem że bym coś odpisał ale dostane bana jak to zawsze od niego dostaje bo w piórka obrosło i lata tam przed monitorem jako książę. Nie pierwszy raz już dostaje od niego bana bo ciężko beczy jak mu się coś napisze. Rozumiem że admin ale za mało ma w bani na adminowanie bo jakby każdy tak miał banować jak on to by nikogo na serwerze nie było :] Pozdrawiam tyle z mojej strony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #233630 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Po 1. Nie wykupywałem admina. Po 2. Nikogo nie banuje bezmyślnie, nie wiem skąd Ci się taki pomysł zrodził w głowie, wystarczy spojrzeć na moje bany w bansie... Po 3. Pisanie na say'u tekstów typu " włącz łeb, bez głów ciężki" lub odpowiadanie na moje teksty żeby przestał płakać "bym Ci odpisał ale mnie zbanujesz, kozaczaku" i pisałem ze nie będę wdawał się z Toba w bezowocna dyskusje , Ty zamiast skończyć monolog to piszesz teksty typu " raczej, bo zbanujesz co nie? ". Jak będzie potrzeba to wrzucę screeny bo mam. Nie wiem kto zachowuje się jak dziecko i kozaczy ale na pewno nie ja. Nie płaczę po tym jak nie mogę trafić lub zabije mnie ktoś kilka razy i nie prowokuje swoim zachowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2014 #239933 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Za tego typu objawy frustracji możesz co najwyżej dostać dłuższego bana. Nie wspomnę już o ostrzeżeniach na forum za brak kultury. Zamykam, bo brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2014 #239934 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi