Guest Guest Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Ma ktoś jakiś kontakt do admina : przezroczysty power ranger ? Dostałem bana na 5min to nic nie ma ale jest w chuj bystry :] Wykupiło dziecko adma i kozaczy. Napisałem tylko że bezgłow ciężki a ten żebym skończył płakać bo czym odpisałem że bym coś odpisał ale dostane bana jak to zawsze od niego dostaje bo w piórka obrosło i lata tam przed monitorem jako książę. Nie pierwszy raz już dostaje od niego bana bo ciężko beczy jak mu się coś napisze. Rozumiem że admin ale za mało ma w bani na adminowanie bo jakby każdy tak miał banować jak on to by nikogo na serwerze nie było :] Pozdrawiam tyle z mojej strony :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Po 1. Nie wykupywałem admina. Po 2. Nikogo nie banuje bezmyślnie, nie wiem skąd Ci się taki pomysł zrodził w głowie, wystarczy spojrzeć na moje bany w bansie... Po 3. Pisanie na say'u tekstów typu " włącz łeb, bez głów ciężki" lub odpowiadanie na moje teksty żeby przestał płakać "bym Ci odpisał ale mnie zbanujesz, kozaczaku" i pisałem ze nie będę wdawał się z Toba w bezowocna dyskusje , Ty zamiast skończyć monolog to piszesz teksty typu " raczej, bo zbanujesz co nie? ". Jak będzie potrzeba to wrzucę screeny bo mam. Nie wiem kto zachowuje się jak dziecko i kozaczy ale na pewno nie ja. Nie płaczę po tym jak nie mogę trafić lub zabije mnie ktoś kilka razy i nie prowokuje swoim zachowaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Za tego typu objawy frustracji możesz co najwyżej dostać dłuższego bana. Nie wspomnę już o ostrzeżeniach na forum za brak kultury. Zamykam, bo brak dowodów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...